dimarts, 13 de setembre del 2011

1a sessió del curs


La primera sessió del curs ens ha servit per conèixer el procès que s’ha de seguir per fer el disseny d’un material multimèdia sigui quin sigui el format de publicació, pàgina web, power point, bloc, etc. El resultat d’aquest procès és l’elaboració del nostre guió multimèdia que tal com vàrem veure és una representació de totes les pantalles que inclou el nostre material, especificant els elements que integra (imatges, text, àudio, vídeo) i les accions que executarà l’usuari.

Per tant, en aquest curs ens centrarem amb el disseny i elaboració d’un material multimèdia amb el suport BLOC. El primer pas serà decidir quin serà l’objectiu principal del nostre bloc, a qui va adreçat i quins continguts volem presentar.
Tot seguit elaborarem el guió del bloc on es mostrarà l’estructura interna que tendrà el bloc i cada una de les pàgines i decidirem les utilitats que ens agradaria que integrés.  

El guió del bloc el podeu fer a mitjançant el programa power point. Un cop elaborat el podreu compartir a través del fòrum de moodle, el que també farem servir per presentar i solventar dubtes.

A continuació us faciliré alguns blocs que podeu visitar i que em semblen interessants tant pel contingut que presenta com per l’estructura organitzativa del mateix.

Publica un comentari a l'entrada